Det der startede som et rent hyggeprojekt i 2017, står allerede nu i 2018 som en veletableret afdeling i FK73, med nu tre hold, et damehold og to herrehold. Mange af de mål og værdier vi satte os da vi besluttede os for at genoplive håndbolden i FK73 er allerede nået. Vi har på rekord tid oparbejdet et fantastisk socialt sammenhold trods aldersspredning fra 17-42 år. Der bliver gået til den til træning og folk viser at vi ikke kun spiller for hyggens skyld men også for at vinde, heldigvis er vi samtidig rigtig gode til at hygge os i omklædningsrummet efter kamp og træning (en gang i mellem lidt for gode, hvis nogen husker den episode).

Da både dame-og herreholdet rykkede op i 2017, startede damerne og det ene herrehold i serie 2 og mødte derfor væsentlig mere modstand end de gjorde i serie 3. Herre holdet kom igennem de første to halvsæsoner i 2018 med fornuftige placeringer i subtoppen. Havde holdet ikke haft så store udsving i deres præstationer var det også blevet til oprykning til serie 1, men det lave bundniveau gjorde at der blev sat for mange dumme point til, men det blev også bevist flere gange at holdet kan spille op med topholdene og også trække sig sejrrigt ud af kampene mod de senere oprykkere. Det nye herrehold startede i serie 3 og kom rigtig godt igennem deres halvsæson og blev spillet godt sammen og fik nogen flotte sejre.

Dameholdet havde en rigtig flot første halvsæson i serie to hvor oprykningen akkurat glippede med et enkelt point, hvilket må siges at være rigtig flot. Til gengæld gik det gevaldigt ned af bakke rent resultatmæssigt i anden halvdel hvor det desværre ikke lykkedes holdet at hente point, og derfor er holdet pt. Nede at vende i serie 3, men lad os nu se om de ikke kommer stærkt igen i 2019.

I marts havde vi håndboldafslutning hvor vi kunne samle 25 deltagere og vi gjorde som vi nu gør og kan i FK73 og havde os en fantastisk fest til langt ud på natten. Når man holder afslutning skal man også kåre årets spiller. For damerne blev det Pia Hougaard Hansen som løb med pokalen. Desværre er Pia efterfølgende blevet ramt af en rigtig alvorlig knæskade, og det er endnu uvist om vi ser hende på banen igen, men vi krydser fingre og håber det bedste for Pia. Hos herrerne var Ole Olesen årets spiller, med sine stabile præstationer og temposætter i angrebet og ikke mindst Mr. 100% på straffekast.

Vi er i håndboldafdeling stadig voldsomt imponerede over så mange der kommer i hallen når holdene spiller hjemme, skulle hilse fra spillerne og sige at det gør en forskel når det sidder så mange folk som man gerne vil imponere.

Kristian Jul

Håndboldformand