2018 blev på mange måder et helt normalt år i motionsafdelingen. Vi har flere underafdelinger, som fungerer fint uafhængig af hinanden:

Svømning i Kjellerup svømmehal, hvor et fast hold svømmer med Ib Uhrenholt som bademester om tirsdagen, Casper Andersen om torsdagen og familiesvømning om lørdagen. Bruttotruppen er her på omkring 5-7 svømmere, som har rigeligt med plads.

Løb i og omkring Kragelund, hvor også et fast hold tit mødes ved brugsen og løber 2-3 gange om ugen. Flere af løberne har deltaget i forskellige løb fra 5 km til ½ maratonløb.

Cykling med start fra Bryghuset/Købmanden hver tirsdag, torsdag og en tur i weekenden. Hele sæsonen et forrygende godt vejr til cykling og med mange fremmødte om foråret og et stille efterår med få fremmødte. Der var deltagelse i Tour de Grindsted, Grejsdalsløbet, Hærvejsløbet fra Gram til Viborg og i Coast 2 Coast fra Søndervig til Århus. I starten af juli sendte klubben også de to skarpeste ryttere til La Marmotte i Frankrig med stor succes!

Triatlon, som er vores mindste, men nok også den mest seriøse gruppe, havde et rimeligt roligt år med deltagelse i flere ½ og ¼ ironman. En ting kan man dog være sikker på – de går ikke ned på udstyret!

Igen i år tilbød vi i sommerperioden svømning i Kragelund svømmebad. Det blev en behersket succes med igen en mindre fast skare af brugere.

Her i 2018 er FK Fitness startet op, og er udsprunget fra ideer fra motionsafdelingen. Mange af FK motions medlemmer er dybt involveret i både den daglige drift, instruktørvirke og på bestyrelsesniveau – og der er virkelig basis for en god udesæson 2019 med alle de sveddråber der er lagt af FK motionsmedlemmer på 1. sal i hallen.

Alt i alt har 37 personer valgt at være medlem af motionsafdelingen. Det koster 250,- og så kan man deltage i alle de beskrevne aktiviteter. Aktivitetsniveauerne for de enkelte medlemmer er meget forskellige, fra højt til lavt, men der er plads til alle.

2019 er i øvrigt vores 10 års jubilæumssæson som afdeling af FK73. Det fejre vi med nyt cykeltøj, og har et stort håb om, at få flere kragelundborgere ud på cyklen eller i løbeskoene.

Februar 2019 / Morten Uhrenholt