eSport FK73 Crows

Esporten ruller i FK73

Træningen foregår i FK73 klubhus onsdage.

Vi har sæson 2023/2024 3 hold:

Crows Girlpower for de 10-16 årige piger, onsdage fra kl. 17.00 til 19.50

Crows Youngsters for de 10-16 årige, onsdage fra kl. 17.00 til 19.50

Crows Seniors for de 18 – 120 årige, onsdage fra kl 20,00 til 23.00

Grundlæggende for Girlpower:

Team Girlpower er et helt nyt tiltag i vores lille afdeling! Dette hold er KUN for piger i alderen 10-16 år. Her er hyggen og det sociale samvær i højsædet, man skal ikke komme på dette hold for at sidde foran en computer med hørebøffer på. Til gengæld bliver det ægte girlpower med masser af snak, grin og hygge. Pigerne vil være med til at sætte dagsordenen for de aktiviteter der skal laves til træningsaftenerne. Eksempler på aktiviteter kan være brætspilsturnering, badminton, diverse fælles spil på Playstation andre konsoller som F.eks Just Dance, Singstar og meget meget mere. Der vil i løbet af sæsonen også komme temaaftener nogle fredage, hvor vi laver fællesspisning, hvorefter vi har aktiviteter og hygge. Der vil komme mindre egenbetaling til mad til disse aftener.

Grundlæggende for Youngsters:

Holdet for dig der er mellem 8 til 16 år. Kontingentet er for en hel sæson. Vil du gerne gå til eSport og har lyst til at dygtiggøre dig som gamer, er dette holdet for dig. vi har i år udvidet træningstiden så vi nu gamer fra kl 17-19.50! Det giver mulighed for yderligere fordybning i spillene, samt en god lang pause med fysiske fælles aktiviteter og mulighed for at få lidt frugt og grønt. Vi træner primært CS:GO, samt Fortnite.

Dette betyder at man helst skal have et login til CS:GO, dette købes/installeres på store.steampowered.com og/eller Fortnite der findes her: https://www.epicgames.com/store/en-US/download

Vi træner taktikker og færdigheder i disse spil, men der er også mulighed for at spille andre spil som fx. Roblox, Minecraft etc. Vi har focus på at lære at spille sammen med andre, det sociale i at sidde med sine medspillere, den gode tone på nettet over for hinanden og så max hygge med at spille. Har man ikke mulighed for at være der i hele træningstiden er det ok, det finder vi ud af.

Dette betyder at man helst skal have et login til CS:GO, dette købes/installeres på store.steampowered.com og/eller Fortnite der findes her: https://www.epicgames.com/store/en-US/download

Grundlæggende for Seniors:

Vi spiller CS:GO og hygger os i fællesskabet. Om man er helt nybegynder eller kandidat til en reserveplads hos Astralis gør ingen forskel, alle er velkomne, og man spiller sammen med gensidig respekt for hinanden.

Generelt for alle hold gælder det at har man problemer/spørgsmål vedr. ovennævnte, er vi altid parat til at hjælpe til træning 🙂

Følg os og se nyheder med mere på facebook søg på esport fk73 og like/følg os.

Herunder lidt generelt om esport og os:

E-Sport – er det noget man går til?

E-Sport er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, og om man kan lide det eller ej, er det en stor del af børn og unges dagligdag at spille computer, IPAD eller på deres smartphones.

Inden for de senere år er der sket en udvikling i computerspil som holdsport, og idag bliver der arrangeret turneringer, såvel på amatør- som professionelt niveau, og med store pengepræmier på spil, både lokalt og på internationalt plan.

Ved at oprette en E-Sports forening, får vi mulighed for at bringe de unge ind i foreningslivet, og herved sætte regler op samt give dem de rette træningsvilkår, så de bliver dygtige holdspillere.

Samtidig kan vi implementere sundhed og fysisk aktivitet i deres hverdag, da det at dyrke E-Sport bestemt ikke bør være forbundet med fysisk inaktivitet, og frokost, bestående af chips og cola.

10 gode grunde til at E-Sport hører hjemme i idrætsforeningen

 1. 600.000 danskere spiller jævnligt computerspil
 2. Hver femte 18-29 årige dansker spiller computerspil på konkurrenceniveau
 3. Danmark er en af verdens førende e-sports lande
 4. E-sport kan aktivere nye målgrupper og skabe nye fællesskaber
 5. Konkurrenceelementer kan stimulere til at arbejde med sine svagheder
 6. E-sport kan styrke spillerens evne til at kommunikere og samarbejde
 7. E-port kan styrke spillerens taktiske og strategiske evner
 8. E-sport kan styrke spillerens evne til koncentration og koordination
 9. Velstruktureret træning kan styrke spillerens selvværd og evne til at lære
 10. Dygtiggørelse i gaming kan motivere til fysisk bevægelse

Det giver vist sig selv, hvorfor E-Sport er hjemmehørende i FK73!

Klubbens målsætninger

 1. Dygtiggørelse som gamer gennem træning med andre
 2. Gensidig respekt for hinanden
 3. Hygge, socialisering med andre med samme interesse og del af foreningslivet
 4. Mulighed for deltagelse i konkurrencer på sigt
 5. Motion og det at røre sig er en naturlig del af en træningsaften
 6. Sund kost og livsstil som gamer på skemaet

Skriv eller ring til os

Tilmeld dig til eSport