Festudvalget i FK73 eller i daglig tale FK’s venner er den eneste afdeling under FK73 der ikke har en sport.

Til gengæld gør vi en masse, der kan indsamle penge til FK73, overskuddet fra vores arrangementer går ubeskåret til klubben og alle de sportsgrene klubben har.

Vi afholder hvert år forskellige arrangementer og har 4 succesrige og tilbagevendende begivenheder som er beskrevet her:

Sponsor cykel og løb
Løbet har udgangspunkt fra pladsen foran forsamlingshuset og der løbes og cykles på en ca. 1,2 kilometer rute rund i byen.
Til Sponsor cykelløbet skal man finde sponsorer, der enten vil give et fast beløb eller ét fast beløb pr. omgang man kører/løber. Løbet varer 1½ time og der er altid fuld fart over feltet. Alle der kan cykle eller løbe kan deltage, og alle der har lyst til at være en del at festen, er meget velkommen på pladsen foran forsamlingshuset.

Der er gode præmier til deltagerne.

Sankt Hans 23. juni ved klubhuset/hallen
Med spisning, bål og båltale holder vi fast i den gode tradition, hvor hele familien kan få sig et lækkert måltid mad, høre båltale samt nyde det smukke bål.
Vi vil opfordre hele familien til at komme og få en hyggelig og fornøjelig aften sammen med naboer, venner og dem man endnu ikke kender, men ofte møder rundt omkring.

Rock på Økogården, en fredag sidst i august
En helt igennem fantastisk oplevelse; friluftskoncert i unikke rammer på Urbakgård lige udenfor Kragelund.
Her er live musik og vi har indtil videre haft besøg af Die Herren(U2 kopiband) samt Peter og de andre Kopier(Gasolin kopiband), Den røde Tråd(Shubidua og Kim Larsen kopiband). Før hovednavnene spiller forskellige bands med lokale medlemmer, mens gæster kan nyde dejlig mad og drikke omgivet af halmballer og landlig idyl.

Julefrokost, 2. lørdag i december
Julefrokost i Kragelund forsamlingshus med hjemmelavet mad, god musik og feststemning,- helt som det skal være til en traditionel julefrokost.

Vi gør os altid umage med at skabe de bedste rammer for sjove og hyggelige arrangementer og det vigtigste for os er, at alle der deltager får en god oplevelse.
Vi kan skabe rammerne, men de kan ikke bruges til noget uden alle jer der bakker op om arrangementerne.
Vel mødt.

Skriv eller ring til os