På en måde et helt almindelig år i motionsafdelingen. Vi kunne gennemføre cykel og løbeaktiviteter rimeligt normalt – i kontrast til andre idrætsgrene under Corona nedlukningen.
Derfor var der i hele 2021 løbeture og cykelture altid med udgangspunkt fra Købmandens p-plads.
Svømning var desværre nedlukket det meste af foråret – i Kjellerup Svømmehal. I efteråret har der igen været en mindre gruppe som svømmer tirsdag og torsdag aften kl. 21-22.
Som en udløber af, at udendørs idræt var eneste mulighed i dele af nedlukningen, fik Motion startet weekendtur op på MTB i vinterperioden. Her kom der deltagere fra andre nedlukkede idrætsgrene – og holdt formen vedlige på fantastiske ture i naturen.
Årets togt på cykel var den udsatte tur fra Århus – København. Oprindeligt var der 10 motionister fra FK tilmeldt til turen, men af forskellige årsager blev ”bruttotruppen” barberet ned til 6 stk. – 2 der cyklede hele vejen (375km) og 4 der gennemførte dele af turen. Det var i hvert fald en oplevelse at få lov til at cykel over Storebæltsbroen.
Vi har desuden også i cykeldelen fundet et godt koncept med ”social rides” hvor alle på tværs af alle 3 hold cykler længere ture. Vi har både i foråret og i efteråret haft god tilslutning til sådanne ture, som er blevet afsluttet med spisning og socialt samvær,
Omkring 30 personer var betalende medlemmer i 2021.

/Morten