Året 2021 startede lidt trægt i esportsafdelingen, da vi som det meste af Danmark var ramt af tvungen nedlukning grundet covid-19 pandemien.

Vi har dog været så heldige at da spillene til esport er internetbaseret, kunne vore engagerede trænere til en vis grad lave online træninger gennem foråret for de børn der havde mod til det.

Det positive der kom ud af nedlukningen for det fysiske fremmøde var så til gengæld at vi, som en del af den omfattende renovering af klubhuset, fik udvidet vores esportslokale med nogle m2 og indrettet det med topmoderne rum og internet og elektricitet der fremtidssikrer afdelingen de kommende år.

Det har gjort at vi på forholdsvis få kvadratmeter har fået indrettet 4 separate holdtræningsrum med 5-7 pladser i hvert rum og optimale forhold for det enkelte hold og deres træner.

Efter sommerferien kom vi heldigvis igang igen med en frisk sæson, og efteråret har budt på stort set fuldt bookede hold, heriblandt 2 nye hold, nemlig et pigehold tællende omkring 12 piger samt et voksenhold, som vi håber vil vokse sig større over tid.

Samtidig er vi nu igen med i CS:GO esportligaen, med et enkelt hold der i skrivende stund (februar 22) er med i slutspillet på vinterturneringen om at vinde pokalen i bredderækken.

Vi ser frem til et 2022 der forhåbentlig bliver uden nedlukninger men med masser af gode oplevelser for vore medlemmer og trænere.

På udvalgets vegne

Jan Jensen