2021 blev den sidste sæson for vores kære cheftræner Jesper i fodbold senior, efter 7 år i spidsen, har Jesper valgt at gå tilbage, som træner og han ser frem til at fortsat at deltage som spiller.

I 2022 har vi været så heldige at Peter Birkemose og Jacob Keller, har taget stafetten videre og nu i et samarbejde som spiller og trænere vil forsøge at føre arve videre, hvilken vi er meget glade for.

I FK 73 vil der i fremover være 2 senior hold et serie 4 og et serie 5 hold og et oldboyshold, vi vil frem til sæsonstart spille småbold både senior og oldboys onsdag kl 19 på banerne i Kragelund. Fredag og Søndag kl 18:30-20:00 er der stadig mulighed for at spille futsall i hallen i Kragelund.

Efter et par år i udvalget har vi sagt farvel til Jan Rasmussen, Bjarke Lysdahl og Magnus Risum, der hver især skal have en kæmpe tak med på vejen i deres arbejde for klubben.

Udvalget består stadig af følgende personer: Alfred Høj, Markus Kallesøe, Magnus Kylling, Nizan Vijayam, Peter Birkemose og udvalgsformand Lasse Lysdahl.

Vi ser alle frem mod en ny sæson, med et fantastisk sammenhold som vi kender det i FK 73