Årsberetning Fodbold ungdom sæsonen 2016/2017

Vi startede ud med at være 2 helt nye medlemmer + 1 ny formand, som nu skulle udgøre det nye fodbold ungdomsudvalg. Det kan ikke anbefales. Desværre måtte vores nye udvalgsformand stoppe midt i sæsonen. Så aktuelt sidder vi 2 tilbage og dette er ikke optimalt. Derfor leder vi med lys og lygte efter nogle som har lyst til at involvere sig i fodboldUngdom.

Sæsonen startede en meget regnfuld dag i marts 2016, men alligevel mødte der ca. 25-30 fodbold entusiastiske børn op til småbold.

Vi har haft et sandkassehold, hvor de små 4-7 årige har kunnet spille og fornemmet fodbolden. Dette har de gjort 1 gang om ugen under ledelse af René og Rasmus.

Vores U9 og U10 hold bestående af ca. 14 spillere som trænes af Torben. U9 holdet er et blandet pige og drengehold og ledes så af forskellige forældre under hjemme og udekampe. Mens Torben leder U10 holdet til deres kampe. Dette har han og børnene gjort så godt at de blev puljevinder i foråret 2016.

Vi har et U12 pigehold, bestående af 8 spillere som blev trænet af Finn . Dette hold hun kun eksisteret i 2 år, men det er tydeligt at de har udviklet sig.

Fælles for U9+ U10 + U 12 er at de spiller alle 5-mandsfodbold.

Vi startede med 9 U 14 piger som spillede 7 mandsfodbold under ledelse af Jeppe. Det var på forhånd aftalt at disse piger kun spillede forårssæsonen, da halvdelen af holdet skulle på efterskole i efteråret. Så holdet blev desværre opløst herefter.

Vi har også haft et U13 drengehold som spillede 8 mandsfodbold og blev trænet af Jesper. Dette hold blev desværre også opløst og måtte trækkes fra turneringen i efteråret pga trænerstop. Vi forsøgte forgæves at spørge samtlige forældre, om de ville tage over, uden held.

ialt har vi haft ca. 45 betalende ungdomsspillere. Men ud af dem er der stoppet 2 hold ( U14 piger og U13 drenge)

Vi kan dog se at der er større årgange på vej de næste par år, så dette ser vi frem til.

Vi er igang med at planlægge den kommende sæson og må bare endnu engang sande at frivillige hænder er en mangelvare. Det er svært at for nogle til at træne vores små unger.  Men vi ser frem til endnu en spændende sæson og kan nu forhåbentlig også tilbyde børnene Futsal en gang om ugen i den nye hal til efteråret..

På fodbold Ungdomsvegne

Dorte Madsen og Lene Møller Pouls