Fodbold Ungdom 2017
Alle ungdomsholdene startede fælles op lige efter påskeferien.
Vi har haft et børnehavehold for årgang 2011/2012 som har trænet sammen med 0. Kl drenge og piger fra 0. – 2.Kl. Dette har været under ledelse af Torben Bruun Jepsen med hjælp fra Jan Skov Henriksen. Træningen har været en gang om ugen, og her har det handlet om kendskab til fodbold.
Vores U 9 hold som er en blanding af drenge- og pigespillere fra 1.-3. Kl. er blevet trænet af René Gramberg. De har trænet 1 gang og spillet kamp 1 gang ugentlig. Dette har de gjort med indlevelse og entusiasme.

Vores U10 hold startede foråret med at spille på 5 mands bane i en pulje, hvor der desværre ikke var så mange hold tilmeldte. U10 holdet hjalp vores U12 hold, som vi havde fået med i en 8 mands turnering. U 12 holdet bestod af både drenge og piger, men var afhængige af hjælpen fra U 10 drengene, som flot hjalp til hver gang. U10 holdet blev trænet af Torben Bruun Jepsen.
Stor ros til fodboldbørnene såvel drenge som piger, da de indimellem stod med ryggen mod muren i nogle svære kampe.
U 12 holdet blev trænet af Michael Pouls.

I efteråret skete der nogle rokeringer. Pga mandefald på U 12 holdet, kunne de ikke længere fortsætte med at spille 8 mands.
Vi startede et samarbejde med Funder GF omkring vores nu U11 drenge, således at de i efteråret spillede 8 mands. Med skiftevis kampe i Funder og Kragelund og med skiftevis træning i Kragelund og Funder. Dette har været en god udfordring for spillerne, og de er hver gang blevet trænet af en træner fra Funder og Torben Bruun Jepsen fra FK73.
De sidste 4 pigespillere og enkelte drengespillere fra U 12 holdet fik vi sammensat til st spille 5 mands fodbold.
Lige før sommerferien blev der lavet et fælles arrangement for U10 og U12 holdet. De bowlede 1 time og spiste fælles aftensmad i klubhuset og hyggede sig.

Vi fortsætter samarbejdet med Funder GF i foråret 2018 med U10/ U11.

Fodboldafslutningen foregik også samlet i starten af oktober måned. Pga vejret, valgte vi at benytte hallens faciliteter og introducerede børnene til fælles opvarmning og futsal. Derefter var der medaljer til alle børnene samt kage og juice.

Futsal startede op efter efterårsferien hver lørdag fra 9.00-10.00, med hjælp fra Marianne Kjær Kristensen og Jan Philip Hille. Der er 8 børn fra 0.-5. Klasse på futsalsholdet, men vi må sige, at tiden lørdag morgen er lidt en udfordring ift. andre weekendaktiviteter. Futsal kører stadig indtil marts måned.

Stor tak til trænerne samt dem som har givet en hånd med. Uden jer kunne børnene ikke spille fodbold, så stor respekt til jer.
Mange hilsner
Fodbold Ungdom
Dorte Madsen og Lene Møller Pouls.