Mens vi venter på, at Kragelund Hallen bliver bygget færdig, er der fuld gang i at få nye aktiviteter op at stå. Her spiller Kristian Jul Jensen og Heino Hansen nøgleroller i at få gang i Senior håndbolden. Kristian står for at samle et herrehold, og Heino har fuld gang i at sælge sponsorater, så der kan blive råd til trøjer og dommerregninger. Der har været rygter om, at der også kunne være interesse for et damehold – Vi håber, at der også tages initiativ på spindesiden.

Heino sælger altså bl.a. reklameskilte, der skal sættes op i hallen. Indtil nu er der seks skiltesponsorer, en trøjesponsor og udover det, er der to, der tilsammen har sponsoret 1.500 kr. for et år. Der arbejdes stadig videre med at finde sponsorer – målet er at få ti skiltesponsorer på plads. Det må siges at være godt gået for nuværende – og det vidner om en fantastisk lokal opbakning.

Skulle der sidde nogen og have lyst til at være en del af holdet – enten som spiller, som organisator eller som sponsor – så kontakt gerne Kristian (2897 6545) eller Heino (6166 9040).