I 2021 havde vi planer om at gøre det meste som vi plejede. Dette selvom vi havde flyttet sponsorcykelløbet til efteråret for at være sikker på, at vi kunne afholde det.

Første arrangement var Sankthans Aften som vi dog valgte at aflyse, da vi vurderede, at det var den bedste og mest ansvarlige løsning set ud fra den daværende corona-situation.

I stedet valgte vi at sætte alle sejl ind og gøre Rock på Økogården til en uforglemmelig fest.

Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Johnny Madsen Band og billetterne var revet væk, længe inden dagen kom. Koncerten var udsat fra 2020 og det blev den bestemt ikke mindre eftertragtet af.

Det var fantastisk:-)

Opvarmning og afterparty ved PLAY og en koncert med Johnny Madsen Band der leverede varen. Vi er både taknemlige og stolte af at det var muligt at få Johnny Madsen til Kragelund. Det var kun muligt med en kæmpe indsats fra to lokale ildsjæle som vi skylder en kæmpe TAK. Uden jer var det ikke blevet. Også en kæmpe tak til alle der gav en hånd med før, under og efter. En særlig tak for lån af pladsen og det hele til Gitte og Henrik Østergaard på Urbakgård.

500 gæster på pladsen, der fik hvad de kom efter og dertil lækker mad samt alle de fadøl og drinks, man kunne drikke, for de indkøbte Øko-dollars.

Se vores dronefilm fra aftenen her: Rock på økogården – YouTube

Sponsorcykelløbet blev afholdt i september og der var fin opbakning til løbet, selvom der var færre deltager end vi normalt ser.

Som altid var der masser af spurtpræmier til alle deltagerne og præmier til vinderne af de forskellige aldersgrupper.

Løbet gav et fint overskud og vi takker alle der mødte op enten for at få motion på cykel og løbeben samt dem der kom forbi til en grillpøles en øl og kaffe og kage.

Endelig kunne vi få taget de fint overtrækstrøjer i brug som Min Købmand i Kragelund sponsorerede allerede i 2020, hvor løbet desværre blev aflyst.

Stor TAK for dem. De fungerede perfekt som afløser af de lidt mere besværlige og til tider varme t-shirts.

Julefrokosten led samme skæbne som Sankthans Aften og i coronaen’s tegn måtte vi aflyse.

Til sidst vil jeg sige KÆMPE TAK til Jan, Jesper, Mette, Marianne, Alison, Bettina, Theis, Søren, Steen og Annette for jeres indsats. Der bliver altid knoklet igennem og vi lykkes med de ting vi sætter os for. Man kan altid regne med jer!

Desværre vil vi i 2022 ikke have Mette og Bettina i FK’s Venner. Så en speciel og varm tak til jer for lang tro tjeneste. I vil blive savnet!

Vi ser frem til 2022 og vi har programmet klar:

11. juni Sponsorcykelløb

23. juni Sankthans Aften

12. august Rock på Økogården med Dodo & The Dodo’s

29. oktober Oktoberfest i forsamlingshuset

Vi glæder os til at se jer.

På snarlig gensyn Anna Grethe Aggerholm