Starten på 2021 gik lidt langsom pga. Corona og vintervejr, men vi kom op på hesten igen og så gik det bare derudad. Heldigvis er vores medlemstal stadig 21 medlemmer som har betalt kontingent. Vi har deltaget i flere stævner i Øst og vest Jylland, hen over forår og sommer.

Så kom vi til vores egen stævne i august, den blev rigtig vellykket med 72 deltagere fra næsten hele Jylland. I DGI-turneringen har vi haft, 1 hold i holdturneringen + 4 hold i partuneringen, 1 par var så heldige at vinde puljen i A1.

Det var Jørgen Jørgensen og Bendix Østergaard – og så rykker man automatisk en række op.

Vi har også haft besøg af 10 M/K er fra Funder demens afd. Det blev en dejlig dag men det var synd, for det var rigtig pivkoldt, og de havde ikke tøj nok på til det vejr

Så vi blev enige om at prøve igen til næste sommer.

Knap så heldig har vi været med vores ansøgning, om byggetilladelse til opførelse af en hytte på banen. Kommunen har fået alt hvad de har bedt om, så vi forstår ikke at der skal gå så lang tid, men der kommer nok en tilladelse til at opføre en 8 etagers hus på banen.  Godt at vi nogle trofaste medlemmer, som ikke brokker sig over at drikke kaffe under åben himmel, i alt slags vejr.

Mere heldig var vi med vores sommer afslutning i klubhuset, med smørrebrød og en lille en til halsen.

Alt i alt har vi haft et godt år i kroket, med masser af hyggestunder.

På udvalgets vegne

Søren