Sidste halvdel af sæsonen frem mod sommerferien 2022 blev et velspillet herrehold nummer 1 i serie 3, og sikret sig en oprykning med 8 sejre ud af 10 mulige.

Der var til tider store udskiftninger i truppen grundet få medlemmer, samt nogen var holdt grundet alder, skader og andre udfordringer.

Herrerne klarede sig flot igennem med nogle flotte kampe både ude og hjemme.

Kvinderne leverede en fremragende 4 plads i deres serie 3 pulje, hvor de havde fået et par gode hold i både Virring-Vitved, Østbirk og Stilling. Der er i den sidste del af sæsonen kommet flere spiller til, som lover rigtig godt frem imod sæsonen efter sommerferien 2022.

Man må sige at kvinderne havde bestemt mange flere fremmødte i opstarten i august end herrerne. Der var til tider dobbelt så mange kvinder i hallen end herrer. Det gav derved også store panderynker hos herrerne inden sæsonstarten, hvor vi kæmpede med at finde spiller nok til et hold.

Det lykkedes kvinderne at spille end flot halv sæson frem til jul med 10 point i en tæt pulje. Det er et super stærkt kvindehold, der er blevet sat sammen og kom gerne i hallen og støt dem, da de kæmper til træning, og det belønner sig til kampene.

Herrerne kæmpede helt til jul både med at finde spillere og vinde kampe i serie 2. Det lykkedes desværre at spille 10 kampe og få 0 point ud af det. Det gjorde arbejdet større for at finde spillere til opstart i januar, hvor det nu hedder serie 3. Det ligner, at der nu er kommet et slagkraftigt hold, der er på banen efter jul.

Tak for støtten og håber at se jer samt flere i hallen det næste år.

Vi ses i 2023

På vegne af håndboldudvalget

Kasper Brink Kammer