Udvalget i 2019 bestod af Lotte Bruun Jepsen, Mette Hoeck Pedersen og udvalgsformand Marlene Sørensen.

Der er tradition for, at man som barn i Kragelund kan gå til svømning fra maj – september. Denne tradition blev igen i år bragt i live af masser er børn der viser glæde ved legen i vandet. Vores nye trænere i sæsonen 2019 Emil og Lucas var positivt overrasket over børnenes fortrolighed med det våde element og hvor gode svømmere vi faktisk har herude i Kragelund.

Sæsonen 2019 havde fire børnehold og et voksent hold. Det er de små årgange vi formår at trække til svømmeundervisning. Det lykkedes desværre heller ikke sidste år, at trække de lidt ældre børn til svømning.

Der var for få tilmeldinger til voksen svømning og holdet blev ikke oprettet. Vandgymnastik tirsdag formiddag har været en succes igen i 2019. Der er mange tilmeldinger og vores oplevelse er, at det også er det sociale fællesskab der trækker på dette hold.

I alt har vi haft 42 børn og 15 voksne tilmeldt holdene :-).

Vi fik i 2019 nye svømmetrænere ind i klubben. Lucas og Emil har undervist holdene om tirsdagen. Både Lucas og Emil er svømmetrænere i Silkeborg svømmeklub og selv ”gamle” svømmere. Det har været en stor succes og vi håber de er friske på at tage en sæson mere i Kragelund. Hannah var hjælpetræner tirsdag.

Nicoline underviste holdene om onsdagen. Nicoline har trænet hos os i tre år. Sæsonen 2019 var hendes sidste. Freya var hjælpetræner tirsdag.

Svømmeafslutning

Svømmeafslutningen blev afholdt lørdag d. 7. september. En formiddag med åbent bassin. De børn der var friske på en sidste tur i vandet for sæsonen, havde mulighed for dette. Forældre havde bagt kage, udvalget sørget for kaffe og der var uddeling af diplomer og svømmemærker. Mange børn og voksne kom denne formiddag for at sige ”Tak for denne sæson”. Tidligere år har der været tradition for at planlagt program denne dag. Udvalget har valgt at det ”blot” er åbent bassin denne dag og vi finder ALLE legeredskaber frem. Det er udvalget oplevelse at børnene synes det er en sjov formiddag.

Kommende sæson- 2020

Vi er så småt gået i gang med at forberede sæsonen 2020. Vi håber at Emil og Lucas vil har lyst at være med på træner holdet igen i  2020.

Mette er trådt ud af udvalgt. Udvalget takker for det arbejde du har lagt de sidste par år.

Nicoline stopper som træner. Hun bliver student til sommer og skal efterfælgende ud og rejse.

Udvalget mødes i marts og ser frem mod sæsonen 2020.

Vi ser frem til arbejdet med den nye sæson.

På svømmeudvalget vegne

                          Marlene Sørensen, formand