For noget tid siden lavede jeg en undersøgelse på Facebook, om hvorvidt der var interesse for padel tennis. Der var overvældende interesse; mere end 80 personer reagerede positivt. Det var selvfølgelig helt uforpligtende, men alligevel en god indikator for, at det kunne være noget, vi skal forfølge. Og nu er tiden kommet til at prøve at tage det næste skridt.

Jeg har pænt spurgt om lov i FK’s bestyrelse, om jeg må arbejde videre med idéen, og det er der nikket til fra den øvrige bestyrelses side. Når vi starter nye aktiviteter op i FK 73, så plejer vi også at sige, at så skal der “nye” mennesker ind i foreningen for at drive aktiviteten. På samme vis udsprang det, der blev til FK Fitness af en idé i medlemskredsen. Så derfor inviteres DU til opstartsmøde i klubhuset tirsdag den 20. september klokken 19:00.

Der fremlægger jeg to forskellige tilbud, som jeg har indhentet på udendørs padel anlæg. Med det udgangspunkt kan vi drøfte, hvordan vi kommer videre. Målet med mødet er, at der skal findes personer, der vil arbejde i et udvalg, og være med til at få aktiviteten op at flyve. Det vil der være noget arbejde i, men til gengæld vil der være stor indflydelse på resultatet. Du er selvfølgelig også velkommen til at møde op, hvis du har bare spørgsmål eller gode råd, som du gerne vil viderebring. Eller selvfølgelig også, hvis du bare er interesseret.

Foreningen vil være vært ved en forfriskning.

Vi ses!

Erling Glud Nielsen

Formand, FK 73