image

UPDATE 15.06.2016

Her en god uges tid inden Hærvejsløbet er det på sin plads med en update:

Vi er 12 ryttere tilmeldt: Bent Søndergaard, Jens Erik Skotte, Kuno Hansen, Allan Ørts, Kim Zielke, Anders Hansen, Morten Uhrenholt, Henrik Andersen, Henrik Sørensen, Mona Hjarsø, Lars Mogensen og Søren Lyngaa. Bortset fra Lars & Søren overnatter vi på Hotel Seeblick i Hamburg.

Vi mødes til afgang fredag den 24.06 kl. 16.00 fra formandens domicil på Kragelundtoften 14.

Der er tilmeldt spisning kl. 20.15 til alle på samme restaurant som sidste år; Gnomenkeller på strøget i Flensburg. Det var desværre første ledige tidspunkt til så mange personer. Til gengæld er maden god og billig, og omgivelserne hyggelige. Maden er for egen regning, mens der sørges for taxa retur til hotellet efter spisning.

VIGTIG INFO til alle deltagere:

  • Lars & Søren; der er også bestilt bord til Lone & Gitte på Gnomenkeller. Jeg går ud fra at I som sidste år selv kører til Flensborg. Ellers giv mig lige besked asap!
  • Jens Erik; jeg regner med at du også selv sørger for transport til Flensborg. Ellers skal du også lige kontakte mig.
  • Da vi i skrivende stund ikke har styr på en følgebil om lørdagen, så har Gitte Lyngaa i en svag stund tilbudt at tage en lille rygsæk fra hver af os med retur til Kragelund lørdag morgen med vores skiftetøj, sovebamse mv. Tilbuddet gælder KUN små rygsække, da der ikke er ubegrænset plads i bilen – bedes respekteret!
  • Vi mangler en mindre – men dog afgørende – detalje: Vi skal have fundet 3 biler (til 9 ryttere), der kan transportere os til Flensborg fredag eftermiddag. Jeg har desværre hverken bil eller chauffør hjemme. Hvem af jer kan hjælpe? Spørg kone, kæreste, elskerinde, nabo eller andre, om de kan køre os. Fordelen er oplagte; udover selskabet med fitte og humørfyldte cykelryttere, afregnes der 100 kr. pr. passager/300 kr. pr. bil, samt mulighed for fri shopping i grænsebutikkerne.
    Meld retur til mig snarest muligt.

Tilbage er nu kun at ønske jer en god og afsluttende træning op til årets kæmpe oplevelse – Hærvejsløbet 2016……

Vh Henrik Sørensen

Tlf 26660502/mail: henrik@sh8.dk

 

**************************************************************************

Vi nærmer os årets store oplevelse – Hærvejsløbet den 25. juni 2016. Der er pt. 11 tilmeldte fra Kragelund Motion. Vi er tilmeldt med snit 25 km/t, men har de tidligere år ligget på ca. 28-29 km/t incl pauser.

Igen i år arrangerer vi fælles transport fra Kragelund fredag 24. juni kl. 15, med aftensmad og overnatning i Flensborg. Der er nogle rent praktiske ting, vi skal have styr på allerede nu, og jeg står gerne for den del. Til gengæld beder jeg om at du snarest og inden 1/6 melder retur til mig på følgende spørgsmål:

  1. Hvis du vil overnatte på vores Fawlty Towers Hotel med sø-udsigt, så Swipp/MobilePay 375 kr. til 26 66 05 02. Beløbet dækker taxa fra Flensborg->hotellet efter aftensmaden fredag, overnatning & morgenbuffet. Billigere kan det ikke gøres! Efter 1/6 må du selv sørge for overnatningen.
  2. Det kan være svært at skaffe bord til så mange, så jeg reserverer et spisested allerede nu. Send mig en SMS straks, hvis jeg også skal reservere til dig – så er du sikret plads ved bordet & et par hyggelige timer med de sædvanlige løgnehistorier.
  3. Køreturen fra Kragelund til Flensborg sker i private biler. Overvej om du evt kan stille med bil + chauffør. Hver rytter betaler 100 kr for transporten.
  4. Skal vi have følgebil med i år?! Og hvis ja – hvem er frisk på opgaven?? Bemærk at i år må følgebilen ikke følge rytterne, men må dog godt køre ind til depoterne.

Husk, at der arrangeres længere, fælles træningstur lørdag den 11. juni. Jeg ved at Morten U. arbejder med et rigtig spændende program for den dag.

/Henrik Sørensen

Tlf 26660502/mail: henrik@sh8.dk