ÅBENT HUS I FK 73 – DER SERVERES GRATIS KAFFE OG RUNDSTYKKER

Hen over det sidste år, er der blevet slidt og slæbt med første etape af vores klubhusrenovering, som har haft særligt fokus på at lave gode faciliteter for vores e-sportsafdeling.

E-sportsafdelingen er på få år blevet en af de største afdelinger i FK 73 med cirka 50 medlemmer, hvoraf de fleste er børn. Det skal fejres!

Vi vil også gerne fejre færdiggørelsen af vores udeareal-projekt med terrasse, multibane, skulptur og nyt halvtag. Vi synes, det er blevet lækkert og indbydende, og heldigvis bliver området flittigt brugt.

VI ER SIMPELTHEN SÅ STOLTE OVER, HVAD MAN KAN MED FRIVILLIG ARBEJDSKRAFT OG LEDERE MED PASSION – DERFOR INVITERER VI TIL ÅBENT HUS

Det sker søndag 14/11 klokken 10:00-12:00 ved hallen og klubhuset.

PROGRAM

10:00 – Klubhuset åbner og der serveres gratis kaffe og rundstykker. Der er juice til børnene.

10:45 – Velkomst ved formanden for FK 73, Erling Glud Nielsen

·        Lars Kähler, formand for Halsparefonden, markerer med en tale afslutningen på udeareal-projektet

·        De to lokale byrådsmedlemmer klipper sammen en rød snor over, der markerer genindvielsen af klubhuset

Der er mulighed for at se de nye faciliteter til e-sport, ligesom man også kan tale med bestyrelsen i FK 73, hvis man har gode idéer eller vil høre lidt om en specifik afdeling.

HUSK – I FK 73 er der: Badminton, gymnastik, volleyball, kampsport, fodbold for børn og voksne, håndbold for voksne, krocket, svømning og e-sport.

– og så kan man også gå til ”FKs venner” og være med til at gøre livet lidt sjovere i vores sogn med festlige arrangementer.

VEL MØDT