Torsdag den 26. oktober havde vi inviteret vores frivillige i FK 73 til et klubarrangement. Derfor samledes vi næsten 35 frivillige og ledere fra klubben til lidt hygge og til en workshop omkring udviklingspunkter for klubben med særligt fokus på de frivillige.

Efter velkomsten lagde vi ud med en sandwich fra Købmanden, og en øl eller en vand. Der var god appetit – både mht. sandwichen, men også på at snakke og hygge ved bordene.

Efter lidt spise-tid tog vi fat på et lille workshop-forløb, hvor vi havde nogle forberedte spørgsmål, som vi gerne ville have svar på. Hvert bord var en gruppe, og på skift kom man så op for at præsentere de punkter, som man havde skrevet ned. Det var kort og kontant, men der blev arbejdet rigtigt godt med spørgsmålene og der kom nogle fine pointer ud af forløbet.

Næste skridt er, at vi i bestyrelsen ser på spørgsmål/svar og prøver at kategorisere tingene lidt, for at se hvilke indsatsområder, som vi vil arbejde for at forbedre.

Konklusionen er heldigvis, at der var gode ting og en fin stemning omkring det at være frivillig, men der var også nogle klare forbedringspunkter. Og det er vel ikke så mærkeligt, når vi kun har haft 50 år til at lave FK perfekt 🙂

Se opsamlingen her.