Årsberetning 2019 fodbold ungdom.

Sandkasseholdet som består af børn fra 5-6 år har trænet på multibanen. Dette er gjort via leg og øvelser med fodbolden. Kasper har trænet holdet de sidste år og da han desværre stopper, leder vi efter én eller flere trænere, som kan være børnenes nye superhelt.
Tak for indsatsen Kasper.


U 8
Holdet bestod af 8 drenge og 2 piger.  De har spillet 5-mands fodbold og har haft en spændende sæson med både vundne og tabte kampe. Skønt med forældrenes positive entusiasme og opbakning på sidelinjen. Holdet fik hjælp fra Lauritz og Andreas i forårssæsonen og i efterårssæsonen tog Kristian, Anja og Lene over.
Tak for indsatsen til jer alle.

U10/U11 holdet har haft en rigtig god sæson. De har tabt en del kampe og også vundet – men mest af alt har de haft det sjovt med at spille fodbold. I foråret spillede de 5-mands, men de var alt for mange spillere. Så i efteråret blev de tilmeldt 8 mands bold. De har været 11 fodboldspillere og er blevet trænet af René Gramberg og som i forårssæsonen hjalp Christian Tribler også som træner.
Tak for indsatsen

U13/U14 har spillet 9 mands bold og har vundet en del kampe men er også blevet udfordret. De har haft spillere fra 6.-8. klasse mest fra Kragelund og et par stykker fra Funder. Igen i år har de haft Torben Bruun Jepsen som cheftræner. De har i alt været ca. 13 spillere på holdet.
Tak for indsatsen.

Futsal U 14
Hver torsdag har 9 U14 spillere trænet futsal i Kragelund Hallen. De skulle have været til Silkeborg mesterskaberne i Virklund men stævnet blev desværre aflyst. Det medførte dog bare nogle gode træningskampe mod netop Virklund.
Drengene trænes af Tine, Marianne, Karsten og Thomas, som skiftes til at udfordre drengenes boldfærdigheder. Træningen fortsætter indtil marts.
Tak for indsatsen

Fremadrettet/ visioner.
Muligvis halvårlig kontingent.

Sandkasseholdet kommer til et 3 mandsstævne.

Flere trænere/ hjælpere på hvert hold for at gøre det lettere at sparre med hinanden.

Finde frivillige som vil engagere sig i fodbold ungdoms arbejdet og være med til at udvikle det.

Mvh Dorte og Lene
Fodbold Ungdom.