Året 2017 har været et godt år for kroket, bortset fra næsten alt er foregået i gummistøvler og regntøj. Trods det er vi stadig 24 medlemmer, og har heldigvis næsten haft de samme antal tilmeldte i DGIs turneringer, som er 7 hold i parturneringen og 1 hold i holdturneringen.

Efterhånden er det blevet en tradition, at FKs kroket deltager ved Danmarksmesterskaber.  Men forud, er der mange kampe der skal spilles inden det sker.

Til DM i Grenå deltog 1 par og det var:  Harry Jokumsen og Kai Larsen, som vandt de tre første kampe. Til slut spiller de mod vinderne af den anden pulje, så gik det galt, de slap for at slæbe medaljer hjem.

Ved DM i Vildbjerg var det holdet der stod for tur, fire mand drog vestpå; det var:

Bendix Østergaard – Harry Jokumsen – Erik Jakobsen og Frank Mortensen

Og efter ti kampe blev det til en andenplads, ( ikke så ring endda ) til et DM, da alle spiller i A rækken.

Ved vores mixstævne, hvor 64 spillere deltog, var vi heldige med vejret hele dagen, som vi afsluttede i teltet med kaffe, en rigtig vellykket dag.

Derudover har vi deltaget i rigtig mange stævner i klubber, både i øst og vest Jylland.

Samarbejdet med skolen endte godt, vi fik 55 børn til at prøve kroketspillet og som de fleste af børnene var ret positive indstillet overfor, det var en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Der blev spillet fire tirsdage i træk, kl.10 og kl. 14

 

FKs kroket har ligeledes stået fadder til et velskabt barn, som hedder volley og er ved at vokse sig stor, med mange nye spillere. Så alt i alt er det en glad og tilfreds udvalg.

Kroketudvalget, Søren Bach.