2017 blev på mange måder et helt normalt år i motionsafdelingen. Vi har flere underafdelinger, som fungerer fint uafhængig af hinanden:

Svømning i Kjellerup svømmehal, hvor et fast hold svømmer med Ib Uhrenholt som bademester om tirsdagen, Casper Andersen om torsdagen og familiesvømning om lørdagen. Bruttotruppen er her på omkring 10 svømmere, som har rigeligt med plads.

Løb i og omkring Kragelund, hvor også et fast hold tit mødes ved brugsen og løber 2-3 gange om ugen. Lis Lysdahl har i løbet af året arrangeret fysisk træning med stor succes og tildelt deltagerne sved på panden. Flere af løberne har deltage i forskellige løb fra 5 km til ½ maratonløb.

Cykling med start fra Brugsen blev igen i år styret af Henrik Andersen og Lars Haarup. Som altid et forrygende forår med mange fremmødte og et stille efterår med få fremmødte (selv om det er den bedste del af sæsonen mht. vejret). Der var deltagelse i Tour de Grindsted, i Hærvejsløbet fra Flensborg til Viborg og i Coast 2 Coast fra Søndervig til Århus.

Triatlon, som er vores mindste, men nok også den mest seriøse gruppe, havde et fantastisk år med deltagelse i flere ½ og ¼ ironman men året toppede helt sikkert her ved Copenhagen Ironman, hvor Tribler og obersten gennemførte en hel i flot stil. I 2018 er der planer om at deltage i kvarte ironman i Randers og Silkeborg sæsonens store mål ½ ironman / EM ved Challenge Herning d. 9. juni.

Som noget nyt tilbød vi i sommerperioden svømning i Kragelund svømmebad. Det blev en behersket succes med igen en mindre fast skare af brugere.

Her i 2018 er FK Fitness startet op, og er udsprunget fra ideer fra motionsafdelingen – i løbet af 2017 har mange af ”vores” medlemmer deltaget i idefase, møder med DGI, stiftende generalforsamling m.m. Mange har gjort en kæmpe indsats også med alt det praktiske omkring etablering. Pt. tæller både bestyrelse instruktørstaben flere medlemmer fra motion – godt gået!

Alt i alt har 40 personer valgt at være medlem af motionsafdelingen. Det koster 250,- og så kan man deltage i alle de beskrevne aktiviteter. Aktivitetsniveauerne for de enkelte medlemmer er meget forskellige, fra højt til lavt, men der er plads til alle.

 

Februar 2018 / Morten Uhrenholt