2022 udviklede sig til at være et rigtig godt år for volleyball afdelingen. Vi har haft en rigtig fin tilgang af nye spillere, så bruttotruppen nu er på ca. 20 spillere – heriblandt 4 modige og dygtige kvinder og et aldersspænd fra 22-70 år.

Niveauet er svingende og momentvis bekymrende lavt, men hver eneste kamp indeholder også genialiteter, som ingen havde forudset. Alle aftener er derfor fyldt med gode grin og et højt aktivitetsniveau. 

Vi spiller indendørs i hallen hver tirsdag kl. 18.30 – 20. Der er virkelig gang i hallen denne aften, da vi udnytter halvgulvet optimalt – på bane 1 spilles der bordtennis, bane 2 volleyball og bane 3 badminton. Indendørssæsonen er fra september til april.

Om sommeren fortsætter vi med at holde formen ved lige med beachvolley alle tirsdage, når vejret tillader det. Vi spiller på svømmebadets bane. Inden sæsonstart for beachvolley 2022 renoverede vi banen, som virkelig trængte til en overhaling. Kæmpe tak fra klubben til Olav (som selv spiller glimrende, men uforudsigelig volleyball). Olav stillede maskiner til rådighed og sammen med andre spillere blev sandet fornyet og nyt net sat op.

3. halvleg er også en vigtig del af spillet, hvor vinderne kan hovere og kampens detaljer bliver evalueret. Desuden holder vi rigtige gode afslutninger på halvsæsoner + julefrokost.

Skulle du overveje at starte op til volley, så er det bare at møde op tirsdag kl. 18.30 i hallen – alle er velkommen.

/Morten Uhrenholt