Facebook nyheder fra Vennerne

Så smukt var det da jeg gik hjem fra julefrokost i nat🤶☃️
1000 tak til jer der var med til at gøre aftenen til en fest. I er fantastiske!!
Vi ses igen.
God jul og godt nytår til alle🍾

Se på Facebook

Vi kan melde fuldt hus til julefrokost i morgen aften:-)
Vi glæder os vildt meget til at holde en fest for jer.
DET BLIVER FANTASTISK!
Vi ses i klubhuset kl. 18:00

Se på Facebook

HVA` SÅ og hallo derude.....
HVOR ER I alle festglade mennesker?
Sidste år var vi 95 mennesker i højt humør til JULEFROKOST i Kragelund forsamlingshus og vi havde en kanon aften.
Lørdag den 9. december gør vi det igen, men VI MANGLER JER!
Skal I med, så tilmeld jer NU, hvorfor vente? Det betyder alt for os, at vi ved, I kommer. Det bliver så GODT! Tilmelde jer senest på lørdag den 2. december.
KOM NU!

Facebook nyheder fra Fodbold senior

Oldboysgutterne holder sig i form hver onsdag kl 19. Vi nærmer os topform eller kageform ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Vi har en i FK73 der altid husker at værdsætte andre andres arbejde. Anderkender dem for deres indsats så man altid har lyst til hjælpe når han spørger.
Han har igennem mange år været et fast holdepunkt i FK73 arbejde, en man altid kan regne med.
Han har haft samtlige poster inden for FK73, som f.eks. træner, spiller, holdleder, arrangør, udvalgsmedlem, fodboldformand, hovedformand, bagmand  og en guttermand.
Hvis ikke i har gættet det så er der tale om vores alle sammen JP (Jens Peter Thorsager) manden med alle svarene og de magiske hænder.
Ønsk ham STORT tillykke med fødselsdagen, og giv ham et skulderklap næste gang du ser ham, FK73 ville ikke være det samme uden ham.

Se på Facebook

Så har vi fået alle hold i mål for sæsonen. Vi takker for en rigtig god sæson og ser frem til næste år.
Vi afsluttede det hele med et brag af en afslutningsfest for alle hold - over 50 tilmeldte. Dejligt med den gode opbakning
Tak for i år og tak for opbakningen
Tak til sponsorerne
Tak til de frivillige

Facebook nyheder fra Fodbold ungdom

Tilmelding her eller på sms til 22582067 senest d. 2/12. Børn, søskende, voksne, bedsteforældre - ALLE er velkommen, det er gratis og jeg bestiller billetterne ⚽️⚽️⚽️⚽️
Hilsen Dorte, Fodboldungdom

Fra SIF:
Kom gratis til pokalfodbold på JYSK park
Da det lykkedes os at besejre HIK endnu engang står det nu klart, at vi skal møde Lyngby på hjemmebane i næste runde af DBU Pokalen. Kampen er blevet fastlagt til onsdag d. 6. december kl. 18:00, og som lovet giver vi vores samarbejdsklubber det samme tilbud som sidst.

Pokalfodbold har sin helt egen sjæl og charme, og det vil Silkeborg IF gerne dele med sine samarbejdsklubber. Derfor inviterer vi din klub til pokalfodbold på JYSK park.
SIF er gået videre til 4. runde af DBU Pokalen efter forlænget spilletid, vundet straffesparkskonkurrence og en omkamp – aldrig før har der skullet så meget fodbold til for at gå videre i turneringen. Men nu står vi der.

SIF-Brøndby⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
Husk vi har 6 billetter til alle hjemmekampe. Først til mølle princip. 😊

Se på Facebook

Så blev futsal skudt igang i Kragelund Hallen for 0.-6. klasse med 13 børn, der var glade, aktive og svedige😜 Fedt⚽️⚽️⚽️⚽️
Vi har stadig brug for hjælpende hænder - nogle unge/voksne, der ikke skal forberede noget, men bare møde op og hjælpe lørdag fra 9-10👍👍
Gi lyd hvis du vil hjælpe lokalt😊

Facebook nyheder fra Håndbold

Julefrokost igen igen..
🎅🎄❤

Tilmeld jer herunder, så sørger jeg for fælles tilmelding af håndboldbordet👍

Senest den 30. November

Hvem skal med?

Facebook nyheder fra Svømning

Facebook nyheder fra Motion

Efterårsdag i Kompedal Plantage😊 lige en times tørvejr😎 det var det der skulle til😀 plus lidt tillægstid😜 Tak for turen Mette Andersen Lis Lysdahl og Lene Grau Jørgensen ... Se mereSe mindre

Facebook nyheder fra Gymnastik

Hej gymnastikforældre. Der er snart julefrokost i FK73:-) I har sikkert allerede talt med andre gymnastikmødre eller fædre om, at det ville være hyggeligt at tage med - så join us - det bliver så hyggeligt:-) Når I tilmelder jer via mobilepay skriv da "jul bord 1" i kommentarfeltet, så kommer I til at sidde sammen med os.
/Gymnastikudvalget:-)

Danseholdene er aflyst i dag d.23/11. Elena er syg!! ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Vigtig information til danseholdene!!!

Elena har haft virkelig svært ved at nå at komme til Kragelund efter skole om torsdagen og holdene har også varet i for kort tid. Nu har vi fået lov at få noget saltid fra dem, der fra starten af havde salen😀 derfor gælder disse nye træningstider fra på torsdag:

Første hold: kl 16.15-17.00
Andet hold: kl.17-17.45

Møder I nogen, hvis børn går til dans, så giv gerne informationen videre. Så håber vi, at alle får beskeden.

Hilsen gymnastikudvalget

Facebook nyheder fra Disc golf

Per Flugt Sørensen har delt sin begivenhed med gruppen FK73 Disc Golf. ... Se mereSe mindre

JV afdeling #2

december 13, 2015, 10:00am

Så er det meget snart anden afdeling af JV 15/16 afholdes i Haderslev, nærmere bestemt Kløften DGB. Vi teer ud kl. 10.30. Kom i god tid og få dig registreret, så letter du TD´s arbejde. I pausen vil Æ Disc Golf Klub, vanen tro, være vært for en omgang varm suppe Vel mødt Vel mødt

Facebook nyheder fra eSport

HUSK
Når vi har sovet én gang til skal vi til eSport 🙂

Se på Facebook

Så bliver der gamet igen i klubhuset.
Der er idag blevet sat hold til turneringen der starter i januar, så nu skal der trænes 🙂

2 drenge klar til Blast Pro turnering i Royal Arena 👍 ... Se mereSe mindre