Facebook nyheder fra Vennerne

Køb billet til ROCK PÅ ØKOGÅRDEN! www.ticketmaster.dk
Fredag den 25. august med Peter og de andre kopier på Urbakgård.
Det bliver kanon. Er du en af de 152 der allerede har købt billet så få naboen, vennerne og familien med.
Kan I huske sidste år?
Det må du bare ikke gå glip af i år!!
Se mere på www.FK73.dk

TAK FOR SIDST
Det var dejligt at se så mange til Sankt Hans i Kragelund i aftes og vi vil gerne sige mange tak fordi I kom:-) Selvom vi ikke havde helt styr på det med vejret;-)
Der var 100 børn og voksne til spisning og efterfølgende vurderer vi, der kom 100-150 mere for at høre båltalen og se heksen, kreeret af fritidsdelen på skolen, blive sendt af sted på bålet.
Vi ses til Rock på Økogården den 25. august med Peter + de andre kopier.

SANKT HANS AFTEN
Tag familien med til en hyggelig Sankt Hans aften i Kragelund. Der er spisning fra kl 18:00 båltale og bål kl. 19:30. Båltaler i år er Gitte Willumsen Det helt foregår ved klubhuset/hallen.
Vi har bestilt tørvejr over Kragelund, men skulle det nu glippe så tage paraplyen med.
Vi glæder os til at se jer.
VH
FK's Venner
Se mere på www.fk73.dk

Facebook nyheder fra Fodbold senior

Facebook nyheder fra Fodbold ungdom

⚽️Sidste nye kampprogram for U11 - 8 mands, hvilket betyder, at vi også skal spille kamp d 21/8👍⚽️😊 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

⚽️Efterår U9 drenge 5mands⚽️ OBS ny pulje med virkning fra 11/9-17 ... Se mereSe mindre

Efterårs sæsonen 5mands U11 ... Se mereSe mindre

Facebook nyheder fra Håndbold

Der kommer lige en lille reminder om at der er opstart i denne uge!! 🙂

!! Håndbold Opstart !!
Så er tiden kommet, hvor håndbold sæsonen for alvor starter op.
Så har man stadig ikke fået fundet skoene, frem fra gemmerne så har man stadig mulighed. 🙂

Der er første træning for Herre holdet på Onsdag kl. 20 - 22 i Kragelund hallen.

Der er første Træning for dame holdet på Torsdag kl. 20 - 21.30

Se på Facebook

Der er lavet en lukket gruppe for herre holdet. Hvis man har i tankerne at fortsætte med håndbold i FK73, må man meget gerne ansøge denne.

Der kommer om kort tid info omkring opstart og tider.

www.facebook.com/groups/1999844496902194/

Se på Facebook

Heino Hansen har delt FK73 Fodbold seniors opslag med gruppen FK73 Håndbold. ... Se mereSe mindre

Kunne fk73 være interesseret i at hjælpe til regatta og tjene lidt penge? Der mangler nogle folk til at tage mod betaling ved nogle af betalingstoiletterne. Der er 10 betalingstoiletter og det kræver en mand hvert sted. Kan vi skaffe 10-15 mand ville det være fedt. Der er åben på toiletterne tirsdag 18-02 onsdag 18-02 torsdag 18-02 fredag 16-03 lørdag 12-03. Men antal af folk kommer jo an på om folk vil have en hel vagt på 8 timer eller den skal deles. Har dette interesse folkens

Facebook nyheder fra Svømning

Sæt kryds i kalenderen lørdag d 16/9 kl. 10.30-12.30.
Vi holder afslutning på svømmeundervisnings sæsonen 2017 med sjov og ballade i vand og på land.
Nærmere info følger når vi nærmer os.
Svømmeudvalget.

Se på Facebook

Så er ferien slut og det betyder samtidig at svømmetræningen starter op igen.
Vi er klar igen mandag kl 17.45.
Vi ses i Badet 🏊🏻‍♀️🏊🏻💦💦

☀️☀️FERIE FERIE FERIE☀️☀️
Første halvdel af svømme sæsonen 2017 er gået. Nu går vi på sommerferie og vender tilbage mandag d 14. August.
Rigtig god sommer ☀️☀️

Fk73 svømmeudvalg🏊🏻‍♀️🏊🏻

Facebook nyheder fra Motion

Morten Uhrenholt har opdateret gruppebilledet i Kragelund motion. ... Se mereSe mindre

Super dag med Coast2Coast cykelløb som fartholder. ... Se mereSe mindre

Motionscenter i Kragelund

Har du lyst til at få indflydelse på indretning af lokalerne og valg af maskiner til Kragelundhallens nye motionscenter? Så er det NU du har muligheden!
For at få et motionscenter op at stå, skal der bruges nogle frivillige hænder.
Der skal bruges cirka fem personer til en bestyrelse, som skal stå for planlægning og indretning af lokalet med mere. To personer har allerede meldt sig til bestyrelsen.
Ligeledes skal der bruges nogle instruktører i motionscenteret, både til maskiner og spinningcykler.
Der vil blive afholdt instruktørkursus igennem DGI.

Kom og høre mere til informationsmødet om motionscenteret i Kragelundhallen
Mandag d. 21/8 kl. 19.00 i Aulaen, Kragelund skole

Dagsorden for mødet:
1: Velkommen
2: Orientering om arbejdsgruppens arbejdsindsats vedr.:
- Lokalets indretning. De foreløbige tegninger
- Økonomiske beregninger og budget
- Vedtægter for foreningen
3: Herefter afholdes stiftende generalforsamling for ”FK FITNESS” med valgt til bestyrelsen.
Fra arbejdsgruppen vil Gitte Lyngaa og Bent Søndergaard gerne vælges ind. Bestyrelsen skal bestå af 5 personer.
Der kan købes en øl/sodavand på mødet.

På arbejdsgruppens vegne
Morten Uhrenholt og Gitte Lyngaa

Facebook nyheder fra Gymnastik

Der kommer snart program for den kommende gymnastiksæson. Vi kan sige så meget, at vi starter i uge 37:-) Vi arbejder hårdt for at finde en instruktør til forældre/barn holdet. Så skal dit barn gå til forældre/barn gymnastik og har du mod på at tage holdet eller hjælpe til, så giv gerne lyd:-)